Hvad er en Glossing

Hvis du er på udkig efter en hurtig hårfarveløsning, så er hårgloss lige det, du har brug for.

Og det behøver ikke at være et livslangt projekt at få farvet sit hår. Det er faktisk nemt at flirte med en ny hårfarve, uden at udsætte dit hår for den helt store forandring

Glossing er en slags semi-permanent hårfarve, der hjælper med at korrigere og forstærke dit hårs naturlige glans samtidig med, at den retter op på og genopfrisker din hårfarve. Perfekt til dig, som har lyst til at opfriske en lidt trist og falmende farve.

Det giver dine lokker den ekstra udstråling, dybde og dimension, som du slet ikke var klar over, at dit hår manglede.

Her er 6 rigtig gode grunde til at prøve hårglossing

1) Hårfarve, der ikke forpligter

En gloss er en semi-permanent hårfarve, som gradvist falmer ved hver hårvask. Den indeholder kun lige pigmenter nok til at forny og forbedre din hårfarves generelle farvetone uden at udtørre spidserne. Sikrer smukke, glansfulde lokker hver eneste gang. 

2) Din egen hårfarve genopfriskes

Desværre vil din hårfarve altid begynde at falme på et tidspunkt. Her er hårgloss den perfekte måde at genopfriske hårfarven på. Sig farvel til falmede spidser og kedeligt hår. Med en Glossing kan du forvandle din hårfarve på mindre end 20 minutter.

3) Fjerner gule toner i dit blonde hår

Er du blond, er du nok enig i, at lyse striber, der trækker over mod orange/gule toner, kan være et sandt mareridt at rette op på. Bestil tid til en hårgloss hos Kliim Coiffure – vi kan hjælpe med at rette op på problemet og give dig et mere naturligt og ensartet resultat.

Når håret er afbleget, kan det se meget gult ud, hvilket skyldes hårets naturlige undertoner. Ved at give det en glossing kan din frisør tone det gule ned. Så håret vil stadig være blondt, men glossen giver frisøren mulighed for at gøre farven mere gylden, mere askefarvet eller enhver anden variation, som du vælger. Tænk på hårgloss, som den perfekte afslutning på din hårfarvning.

4) Dit hår bliver ekstra glansfuldt

Hårgloss giver dit hår ekstra liv og glans - og uden at det mister sin naturlige glans. En af hovedfordelene ved en gloss er, at den virker ved at lukke hårets kuticula og skaber en glat overflade, der kan reflektere lyset. Den retter med andre ord et spotlys mod dine lokker og forstærker dit hårs generelle livlighed.

5) Giver dit hår fylde og smidighed

Som ved enhver anden hårfarvning løfter hårglossen kuticulaen, for at aflejre en lille mængde farve på håret. Når kuticulaen er løftet, skabes fylde og tekstur, hvilket gør håret mere smidigt, når du sætter det. Efter hårfarvning med hårgloss vil du bemærke, at dit hår ser tykkere ud og er nemmere at sætte.

6) Det tager kun 20 minutter

På blot 20 minutter kan dit hår gå fra at være jævnt kedeligt til at blive fantastisk og smukt. Det er en nem og hurtigt metode, der hjælper med at forbedre dit hårs look.

Brug den rigtige shampoo til farvet hår

Du har lige brugt penge på en flot hårfarve - nu skal du passe bedst muligt på den, så den holder længst muligt.

Det gør bl.a. du ved at undgå direkte sollys - og bruge hårprodukter, der beskytter din nye hårfarve.

Før og efter Glossing

Chocolate Gloss

Chocolate Brown Gloss

Vanilla Blonde Gloss

Copper Red Gloss

Du kan også vælge den veganske udgave fra Maria Nila

Næste
Næste

Hvad er Co-Wash