Hvad er en Curly Cut?

En Curly Cut er en special måde at klippe krøllet hår.

Vi elsker dine krøller og vi er specialister i at klippe dem - vi har nemlig gennem flere år udviklet vores egen Curly Cut metode.

Vi klipper dine krøller, når dit hår er tørt og falder, som det plejer - på den måde kan vi se, hvordan din frisure skal klippes i forhold til krøllerne.

Krølleklip er et håndværk, som ikke alle frisører mestrer - desværre. Og det resulterer ofte i en uegnet frisure til dit krøllede hår.

Vil du have en frisure, hvor dine krøller kommer til deres ret, skal du vælge en frisør, der er vant til at have hænderne ned i dine krøllede lokker - og hos os er du i professionelle hænder.

Hvad er så en Curly Cut?

Det kan virke som ren magi, når vi går igang, for pludselig vil du opleve, at dine krøller kommer til live som aldrig før. Men hvorfor skal du så vælge os?

En Curly Cut kræver en speciel teknik, der er tidskrævende og derfor også lidt dyrere - men samtidig alle pengene værd. Vi giver dig en frisure til naturkrøllet hår og benytter kun produkter til krøller - og vi giver dig råd og vejledning om, hvordan du skal bruge produkterne, når du kommer hjem.

Sådan klipper vi en Curly Cut

Til at starte med er det vigtigt, at du ankommer med hår, der ikke er nyvasket og er uden styling produkter - så kan vi se, hvordan dine krøller falder inden vi går i gang. På den måde opnår du en klipning, der bliver skræddersyet til netop din hårstruktur og vi får en langt bedre ide om, hvordan dine krøller får de bedste betingelser.

Herefter bliver dine krøller klippet individuelt, hvorfor det er vigtigt, at du ikke lige har kørt en børste gennem håret. Om dine nye frisure skal tilpasses krøller i kort eller langt hår - og uanset om du har slangekrøller en proptrækker krøller, så får hver lille krølle den samme opmærksomhed.

Vi benytter os ikke af skæring- eller den såkaldte razoring-teknik - fordi det ikke tager højde for den enkelte krølle og skærer dem i længder, der gør krøllerne udefinerede og klipningen forkert eller bare kedelig.

Når vi har klippet krøllerne i det tørre hår, vasker og føntørrer vi det - og så klipper vi igen,

For at få de smukkeste bløde krøller kræver det hovedsageligt 1 ting - fugt, fugt og atter fugt. Så sørg for at købe de rigtige produkter til dine krøller.

Tag eventuelt et billede med

Kommunikation kan være en svær størrelse og når du har krøller, kan en forkert kommunikation føre til en frisure, som bliver enden på dine smukke, bouncy krøller. Tag derfor gerne et billede med, så dine krøller bliver behandlet præcis, som du ønsker det - og din frisør får et klart billede af, hvordan dit hår skal se ud, når du forlader salonen.

Sådan bliver resultatet med en Curly Cut

Med en Curly Cut går du fra vores salon med helt nyt liv og baounce i dine krøller. Ved at klippe hver krølle for sig, undgår du et hår, som bliver tørt og tungt - og krøllen bliver langt mere defineret, fordi der ikke er brugt razoring.

En Curly Cut giver også det bedste resultat til din længde, da den tager højde for hver krølles krøl. Meget få af dine krøller har de samme grader af krøl, hvilket kan gå ud over frisuren.

Og det er derfor, vi klipper i tørt hår for på den måde at se dit krøllemønster, så du opnår et harmonisk krøllet hår, hvor længden passer, uanset hvor meget du vasker det.

Sådan vedligeholder du dine krøller, når vi har klippet dem

Du skal selv behandle dine krøller korrekt, når du kommer hjem - så du for altid vil have et smukt krøllet hår. For at beholde effekten af din Curly Cut anbefaler vi, at du bruger de produkter, som frisøren anbefaler dig - fugt til dit hår er et absolut must, når du har krøller.

Brug din børste med omtanke

Børster du ofte dit krøllede hår, slider du på krøllerne og efterlader håret frizzy og uden dine flotte krøller - brug hellere en bredtandet kam og red det kun, når krøllerne er våde, gerne fyldt med balsam eller en god hårkur.



 

Curly Cut af Kliim Coiffure

Efter Curly Cut

Før Curly Cut

Før Curly Cut

Før og efter Curly Cut

Før og efter billeder af Curly Cut af Kliim Coiffure

Før og efter Curly Cut

Krølle serie fra Oribe - velegnet til Curly Girls

Krøl serie fra Oribe
- det bedste du kan give dine krøller

Forrige
Forrige

Hvilken børste skal du bruge?

Næste
Næste

Hvad er en Silver Fox behandling?